De ZES SERVICES VAN KLASSIEK KANTOOR

Klassiek Kantoor stáát voor de klasse die u zoekt. Dat betekent niet alleen eersteklas kwaliteitsproducten tegen aantrekkelijke prijzen. We staan óók voor u klaar met de ZES SERVICES VAN KLASSIEK KANTOOR. IMMERS, een hoogwaardig product verdient een hoogwaardige service. En de prijzen? Die zijn verrassend aantrekkelijk. Zoals u ook van onze producten gewend bent.

DIT ZIJN DE ZES SERVICES:

BEZORGEN

Bezorgen: uw aankoop bij ú thuis!

Klassiek Kantoor maakt het u zo makkelijk mogelijk. Bezorgen hoort tot onze services.

U kunt kiezen: zelf afhalen, laten verzenden, of vakkundig door ons laten bezorgen!

Bij Klassiek Kantoor kunt u in de showroom én op de site terecht voor de aankoop van uw producten. U kunt uw aankopen zelf meenemen, of producten laten verzenden, maar soms is het handiger om ze te laten bezorgen.

Bezorgen door heel Nederland en België

Klassiek Kantoor bezorgt in heel Nederland en België gratis uw aankopen vanaf €2,500.00. Onder dit bedrag rekenen we een laag tarief dat u zal aanspreken. Vraag naar onze aantrekkelijke voorwaarden.

Bij bezorgen vakkundige plaatsing en montage altijd inbegrepen!

Wanneer u kiest voor bezorgen dan is daar altijd vakkundige plaatsing en montage door onze eigen medewerkers inbegrepen. U bent zo verzekerd van een maximale borging van de kwaliteit van uw aankopen.

Bijzondere omstandigheden bij het bezorgen? Bespreek deze

Ook wanneer u bijzondere omstandigheden voor uw bezorging heeft, zoeken wij met u een maatwerkoplossing. Wij vertellen u graag meer!PLAATSEN EN MONTEREN

Plaatsen en monteren: gratis bij bezorgen

Als u kiest voor bezorgen zit vakkundig plaatsen en monteren daar bij inbegrepen, zonder meerprijs. U betaalt dus alleen de eventuele bezorgkosten.

Plaatsen op het adres van uw keuze in Nederland en België

Wij brengen de meubels in uw kantoor of huis en zorgen voor plaatsing op de door u aangegeven plek.

Standaard plaatsing

Bij het bovenstaande gaan we uit van standaard plaatsingen, dat wil zeggen dat de plaats van bestemming goed bereikbaar is voor de bezorgers en de monteurs. Denkt u daarbij aan bereikbaarheid met de vrachtwagen en plaatsing en montage van de meubels op de begane grond. Voor de eerste verdieping is een ruime trap vereist en voor hogere verdiepingen een ruime lift naar de etages.

Geen standaard plaatsing?

Overlegt u met ons wanneer er bijzondere omstandigheden zijn voor de plaatsing.

Afhalen of laten verzenden? Dan altijd zelf plaatsen en monteren

U kunt uiteraard ook kiezen voor het zelf afhalen of laten verzenden. In dat geval dient u zelf te zorgen voor plaatsing en montage.KABELDOORVOER MAKEN

Kabeldoorvoer maken: vakkundig op maat!

Klassiek Kantoor verzorgt het maken van een kabeldoorvoer in uw bureau.

Werkt u graag aan een opgeruimd bureau?

Dan is een kabeldoorvoer wat voor u. Dé oplossing voor als u graag de kabels van uw kantoorapparaten zo onzichtbaar mogelijk maakt. Wij zorgen dan voor een vakkundige aanpassing aan uw bureau.

Handig “verdwijnpunt” in uw bureau

Op de plek waar u uw kabels wilt laten “verdwijnen” komt een elegante messing ring met afsluitbaar deksel. Handig én elegant.

Vraag naar de mogelijkheid om uw kabeldoorvoer op maat te laten maken

Wij vertellen u graag meer over deze oplossing. En kijken samen met u wat de beste maatwerkoplossing voor uw situatie is. Wij doen u graag een aantrekkelijke prijsopgave bij aankoop van uw bureau. Prijzen vanaf €65,00.MAATWERK

Maatwerk: óók Klassiek Kantoor

Naast onze producten en services doen wij méér. Denkt u aan het maken van een bureau op een speciale hoogte. Of met een aangepast blad.

Ruime ervaring

Klassiek Kantoor heeft een ruime ervaring in het maken van maatwerk meubelen. Onze specialiteit is een bureau op maat. Verscheidene bureaus hebben wij op maat gemaakt, met name voor wat betreft hoogte en oppervlakte. Maar ook andere meubelen behoren tot de mogelijkheden.

Vraag het ons

Heeft u een wens op het gebied van kantoormeubelen die niet past in het huidige aanbod? Vraag het ons, en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden. U krijgt een deskundig advies en aantrekkelijk aanbod.RESTAUREREN

Meubelrestauratie

Wij restaureren en herstellen ook uw oude of nieuwe meubels. Van antiek tot modern voor alle restauratie en reparatie kunt u bij ons terecht. Van politoeren tot fineren, krassen wegwerken, nieuwe stukken hout inzetten, nieuw leer inleggen, kleuren en aflakken. Onze meubelmaker heeft ruim 25 jaar ervaring in het restaureren en opknappen van meubels.

Een tweede leven voor uw meubel

Soms heeft een meubel een bijzonder verhaal. Omdat het al lang in de familie is bijvoorbeeld. Of omdat u er een speciale herinnering aan heeft.

Vakkundig restaureren

Klassiek Kantoor heeft de vakkennis in huis om uw meubel in vrijwel alle gevallen te restaureren. Het ambacht van meubelmaker bestaat nog in onze werkplaats.

Vraag naar uw oplossing

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor restauratie van uw dierbare meubel. Wij geven u graag een helder en deskundig advies.

Een offerte aanvragen

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Wanneer wij langskomen, vragen wij een vergoeding voor het maken van de offerte. Wordt deze offerte een opdracht dan vervalt de vergoeding voor het maken van de offerte.

Verzekerd vervoerd

Alle meubels worden standaard verzekerd vervoerd zonder extra kosten voor u.

LEDER INLEGGEN

Leder inleggen: uw eigen signatuur voor uw bureau

Uw bureau een unieke én persoonlijke signatuur geven kan met onze service op maat voor leder inleggen.

Een klassiek groen lederen inleg of toch uw eigen keuze?

Onze bureaus zijn standaard ingelegd met eersteklas leder, in de meeste gevallen klassiek groen. Veel klanten kiezen voor deze uiterst klassieke combinatie. Het kan uiteraard zijn dat u een andere lederinleg wilt.

Ruime keuze uit eersteklas Europese leersoorten

Wij bieden u de keuze uit een grote verscheidenheid aan eersteklas Europese ledersoorten, in een uitgebreid klassiek kleurenpallet. Overleg met onze adviseurs over welke ledersoort en lederkleur het beste bij uw kantoor past.

Aantrekkelijke prijs, zoals u van ons gewend bent

De meerprijs van leerinleg houden we aantrekkelijk. De meerprijs is vanaf €150,00 en is afhankelijk van kwaliteit en oppervlakte. Wij maken graag een maatwerkadvies voor u inclusief prijsopgave.