Ons team


Het team van Klassiek Kantoor deelt de passie voor klassieke meubelen met onze klanten die uit geheel Nederland en België ons weten te vinden. Wij nemen de tijd voor u en denken met u mee. Het team stáát voor de eersteklas kwaliteit en beleving van onze producten en services. Alleen als u tevreden bent zijn onze medewerkers dat ook! Ons motto: “Wij vertellen u graag meer!”.

ANDRÉ

Eigenaar/Adviseur

André lééft voor zijn grote passie; de klassieke stijl voor kantoormeubelen en kantooraccessoires, met de kwaliteit van nú. Omdat stijl tijdloos is.

CHRISTA

Adviseur

Christa is pas tevreden als u dat bent. Zij helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes bij uw aankoop. Laat u vrijblijvend adviseren.


ERWIN

Restaurateur

Erwin gelooft in het oude ambacht; degelijk én vakkundig werk om optimaal van uw meubel te genieten. Alleen perfectie is goed genoeg.

 


Onze filosofie

Uniek concept: tijdloos klassiek in moderne kwaliteit Klassiek Kantoor is uniek in zijn concept: wij brengen de tijdloze elegantie van klassieke meubelen terug naar deze eeuw. Uit passie voor de klassieke stijl van kantoormeubelen, die in elke tijd en elk interieur actueel blijft. Het design van toen in de kwaliteit van nu. En dat voor een aantrekkelijke prijs.
Puur vakmanschap Al onze meubelen zijn vervaardigd met de hand door vakmensen. En dat zie je direct. Geen machinale bewerking, maar een ervaren mensenhand maakt dat uw meubel een uniek meubel is. We werken met zorgvuldig geselecteerde eersteklas leveranciers over de hele wereld. Al onze producten worden tevens vakkundig en uitgebreid onderworpen aan een kwaliteitscontrole voordat ze u bereiken.
1500 m2 showroom Juist zoiets persoonlijks als een meubel wilt u beléven, voordat u het koopt. Onze ruim opgezette, goed verlichte showroom maakt het u mogelijk exact dát te doen: het meubel van uw keuze beléven! U kunt vrijwel al onze producten die we online aan u laten zien ook komen bekijken in onze showroom.
Dé specialist voor klassiek kantoor Wij zijn dé specialist voor een klassiek kantoor. Niet alleen hebben wij een ruim assortiment aan bureaus, bureaulampen en bureaustoelen, onze collectie bestaat verder uit kasten, vergadertafels en –stoelen, lobby- en receptiemeubelen, sfeerverlichting, kleinmeubelen en accessoires. Zo slaagt u eigenlijk altijd. Niet voor niets komen onze klanten graag weer terug. Mogen wij u ook als klant welkom heten?
De verschillen in details maken de klassiekers echt klassiek.
Klassieke Bureaus in detail Bekijk hier de details