Vergader tafels / -stoelen

Actieve filters

De collectie klassieke vergadertafels en klassieke vergaderstoelen van Klassiek Kantoor is zeer uitgebreid. Wij hebben vele modellen gebaseerd op de klassieke vergaderkamer of vergaderruimte op voorraad.

Een klassieke vergadertafel en klassieke vergaderstoelen misstaan in geen enkel kantoorinterieur, zelfs niet in moderne interieurs. Over het algemeen kunt u stellen dat een mahonie of mindyhouten vergadertafel wat luxer oogt dan een eiken vergadertafel. Hetzelfde geldt voor vergaderstoelen. Vroeger was mahoniehout duurder dan eiken, omdat mahoniehout uit een ver land geïmporteerd moest worden, terwijl eikenhout lokaal te verkrijgen was. Klassiek kantoor biedt klassieke mahonie en mindyhouten vergadertafels en vergaderstoelen voor een uitstekende prijs.
Wist u dat vrijwel al onze klassieke vergadertafels en vergaderstoelen zowel in mahoniehout als in donker en licht mindyhout leverbaar zijn?

Bekijk hier onze ruime collectie klassieke vergadertafels en vergaderstoelen of kom langs in de showroom om ons assortiment van klassieke bureaus te bekijken.