Essentials voor uw kantoor waar u nog niet aan had gedacht

22 februari 2018

Wanneer u een kantoor inloopt, dan moet het goed voelen. Een heel groot gedeelte van de dag brengt u door in deze ruimte. Maar zoals met veel andere dingen, is een kantoor ook heel smaakgevoelig. Waar de één zich helemaal thuis voelt, kan de ander niet wachten om na een werkdag de deur achter zich dicht te trekken. In een kantoor dat vol staat met klassieke meubels, krijg je vaak een huiselijk gevoel. Als u daarvan houdt, dan is de eerste stap naar een klassiek kantoor al gezet. Maar wat heeft u allemaal nodig in een kantoor? De standaardmeubels liggen vaak voor de hand. U begint toch vaak met de grote meubels zoals bureaustoelen, bureaus, kasten en kastenwanden. Deze meubels lijken uw kantoor vaak al volledig te vullen. Toch zijn er nog veel meubels waarmee u een kantoor van alle gemakken kan voorzien. Bent u benieuwd welke dat zijn? Lees dan zeker even verder!

Gemak dient de mens

De kans is groot dat uw kantoor al van veel gemakken is voorzien, want dat een ergonomische stoel en een verstelbaar bureau een echte must is geworden op kantoor daar zijn we ons allemaal van bewust. Maar er zijn nog veel meer manieren om je tijd op kantoor nog makkelijker te maken. Heeft u ooit gedacht aan een opbergsysteemwaar u al uw dagelijkse benodigdheden geordend, maar stijlvol in kan opbergen. Een perfecte manier om al uw eigendommen bij elkaar te houden. Bespaar aan het einde dag de moeite om uw sleutels te zoeken, die u vanochtend toch echt op tafel had gelegd. Met een opbergsysteem heeft u al uw persoonlijke spullen binnen handbereik.

Stijlvol, bedachtzaam en effectief

Een ander meubel mooi en effectief meubel is een kapstok met een standaard voor paraplu’s. Naast dat dit meubel uiteraard plek biedt voor jassen, zal u ook geen last meer hebben van rondzwervende paraplu’s. Daarnaast blijft uw vloer(bedekking) ook nog schoon en droog. Dit meubel is namelijk voorzien van een lekbak waar het regenwater in opgevangen wordt. Een multifunctioneel meubel, dat wellicht goed zou passen in uw klassieke kantoor.

Niet altijd nodig, maar wel handig

Het is wellicht niet altijd even nodig, maar een koelkast in uw kantoor is wel heel makkelijk. Wanneer u bezoek ontvangt, of uzelf wilt voorzien van een dorstlesser biedt een koelkast in uw kantoor de uitkomst. In uw volledig klassiek ingerichte kantoor steekt een moderne koelkast alleen wel wat af. Dit meubel tovert u in een mum van tijd om van een klassiek meubelstuk naar een drankmeubel. Perfect geschikt in een klassieke inrichting. Met dit drankmeubel verrast u uw bezoek waar ze bij staan.

Een klein beetje afleiding

Tijdens een lange werkdag is het soms goed om een klein beetje afleiding te hebben. Dit houdt u gefocust, waarna u weer geconcentreerd aan het werk kan gaan. Een klassiek meubel dat kan zorgen voor afleiding is een speltafel. Met een speltafel in je kantoor daagt u uw collega’s of bezoekers uit voor een spelletje en dit helpt ook mee aan de teambuilding. Dit meubel zorgt niet alleen voor plezier, maar ziet erop zichzelf ook nog eens heel mooi uit. Ieder klassiek kantoor kan een speltafel gebruiken. Heeft u nog andere meubels in je gedachte? Of heeft u zelf een idee over de invulling van uw meubels? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw klassieke kantoor. Neem contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze showroom. Heeft u al iets op het oog? Bestel dan makkelijk uw meubels via de webshop.