3DAq59wePTF6ImDqU6dEQL3y3Awn_6rFBGbj6b-l

Wat wordt verstaan onder een klassiek meubel?

29 september 2017

Een klassiek meubel is een meubel met een tijdloze en klassieke uitstraling. Vintage meubels of meubels met een moderne stijl zijn vaak voor een kort tijd populair. Bij klassieke meubels is dit anders, deze meubels zijn gemakkelijk in uw interieur te verwerken en zijn altijd populair.

Klassieke meubelstukken passen bij elk interieur

Het voornaamste voordeel van een klassiek meubel is dat ze erg toegankelijk zijn. Hier bedoelen wij mee dat u het meubelstuk makkelijk in elke wooninrichting kunt verwerken. Of het nou gaat om een met moderne, industriële, vintage of landelijke inrichting. Een klassiek meubelstuk past er uitstekend bij.

Hoe zorgt u dat een klassieke meubel haar glorie behoudt?

Als trotse bezitter wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw antieke meubels. Het is daarom erg belangrijk dat u de meubels goed onderhoudt. Maar hoe kunt u het beste de meubels zelf onderhouden? Wij hebben een aantal tips zodat je zelf aan de slag kan. – Gebruik een ouderwetse stofdoek en geen vochtige doek – Breng één keer per jaar een dunne waslaag aan op de meubels – Bureaubladen en andere oppervlaktes die intensief worden gebruik mogen zes keer per jaar worden ingesmeerd met was. – Gebruik geen meubeldoekjes op spuitbussen

Assortiment klassieke meubels bij Klassiek Kantoor

Ons assortiment bestaat uit verschillende stijlen: Cambridge, Boston, New York, London West End, Manhattan, Cannes en Livingstone. Het kan voorkomen dat u niet precies weet wat u wilt. Wij nodigen u daarom van harte uit in onze showroom. De showroom is 1500m2 groot, gelegen in Doetinchem en gelegen naast een hoop andere woonwinkels. Zo kunt u er een leuk dagje uit van maken! Weet je precies wat u wilt hebben? Dan kan de meubels online bestellen in onze webshop. Alle producten zijn voorzien van prijs en te selecteren op productcategorie.